Ось уже рік першочерговим завданням кожного українця і суспільства в цілому є підтримка нашої армії. То ж не дивно, що з самого початку масштабного вторгнення РФ в Україну Ощад працює і підтримує ЗСУ. Відомо, що банк, і військові облігації купував, і перераховував заробітну плату на допомогу армії, а ще допомагали броньованими машинами та бронежилетами. Запровадження депозиту "Мій захисник" ще один крок банку на підтримку військових.

Щоб кошти військових були надійно захищені в той час, коли вони мужньо боронять Україну на фронті, Ощадбанк розробив депозит «Мій захисник».

Переваги розміщення коштів саме за цією програмою:
  • підвищені відсоткові ставки;
  • щомісячна виплата процентів;
  • можливість поповнення, пролонгації та зміни дати повернення вкладу до закінчення строку договору без втрати нарахованих процентів;
  • можливість оформлення депозиту також для членів родин військових (за наявності підтверджувальних документів).

І справді, "Ощадбанк" пропонує підвищену відсоткову ставку за депозитом строком на 3 місяці та 6 місяців.

Мінімальна сума депозиту – 5000 грн, при цьому виплата процентів відбувається щомісячно. Крім того, передбачена можливість поповнення, пролонгації та зміни дати повернення вкладу до закінчення строку договору без втрати нарахованих процентів.

Поки військовослужбовці та добровольці Збройних Сил України та Сил територіальної оборони воюють, оформити депозит можуть члени їх сімей (дружина, чоловік, батьки або діти) за наявності підтверджувальних документів. Відкрити депозит можна у будь-якому відділенні банку.

Більше деталей про умови депозиту «Мій захисник» – за посиланням.

Читайте також:

Впав, що аж підлога затремтіла: потужна непритомність у Соловйова в прямому ефірі. Відео

Автобуси з трунами стоять у черзі: у мережі з'явилося відео з військового цвинтаря в Росії

Іменини 23 березня: кого треба привітати. Список жіночих та чоловічих імен. Що заборонено дарувати

Не стало зірки культових фільмів "Зоряні війни" та "Гаррі Поттер"