День 23 березня виявився досить багатим на іменини. Сьогодні День янгола святкують як жінки, так і чоловіки.

Не варто забувати, що День ангела – це свято, яке відзначається у багатьох країнах на честь святого ангела-охоронця. Згідно з віруванням, кожна людина при народженні отримує свого ангела-охоронця, який допомагає йому в житті та захищає від негараздів.

День ангела пов'язаний із традицією святкування іменин у католиків і православних, при цьому в православних країнах день ангела відзначається в день, коли святий ангел-охоронець був поставлений на заступництво цій людині. Цього дня близьким та друзям дарують подарунки, вітають з ім'ям та дякують за підтримку та турботу протягом року.

Отже, хто сьогодні відзначає День янгола.

Жіночі імена:

Анастасія

Василіса

Галина

Ніка

Чоловічі імена:

Дмитро

Віктор

Денис

Єгор

Іван

Леонід

Марк

Михайло

Павло

Ян

Що не можна робити в День ангела і що не можна дарувати

День ангела - це насамперед свято, присвячене святому ангелу-охоронцю кожної людини. У цей день не існує жорстких заборон, але є деякі рекомендації, які можуть допомогти зберегти цей день особливим і поважним.

Наприклад, не слід влаштовувати галасливі вечірки чи інші гучні заходи, які можуть порушити молитовну атмосферу та спокій. Також не варто забувати про те, що день ангела – це насамперед духовне свято, тому не варто зловживати алкоголем та іншими святковими частуваннями.

Крім того, слід пам'ятати про те, що день ангела - це також день вдячності та поваги до свого ангела-охоронця, тому варто спробувати провести його в молитовній обстановці, задуматися про своє життя і попросити свого ангела-охоронця допомогти у вирішенні життєвих проблем.

У жодному разі не даруйте цього дня імениннику ріжучі та колючі предмети (ножі, ножиці, декоративні шпильки тощо) – вважається, що це спричинить гострі переживання в майбутньому.

Також не можна дарувати речі строкатих кольорів. Наші предки вважали, що такі речі в День ангела можуть спричинити неприємності та помутніння розуму.

Читайте також:

Постійно будете в боргах: які в яких гаманцях краще не тримати гроші.

Гроші доведеться повернути: у Пенсійному фонді розповіли, кого це торкнеться.

За основу взяли Lancia Pentajota: як виглядав найперший український автомобіль .