Вторгнення Росії в Україну обернулося непоправною трагедією для Путіна. Глава Кремля думав захопити Київ та всю українську землю за якісь два дні. Минуло вже більше року, але Путін навіть не уявляє, як йому приховати історичні втрати своєї армії та величезні збитки для російської економіки.

І це при тому, що саме Росія за наказом Путіна вторглася до України. Тобто, країна-агресор, або країна-зло, як називає її часто президент Володимир Зеленський, зазнає набагато більше втрат, ніж сторона, що обороняється.

І, мабуть, бункерний Путін, на арешт якого вже виданий міжнародний ордер, уже не зможе приховати від росіян ті страшні обсяги втрат, які ретельно приховувалися Кремлем.

Днями хтось із росіян виклав у мережу відео з цвинтаря Владивостока. Все б нічого, але на цьому самому цвинтарі вишикувалися цілі колони з катафалків. Вони – труни тих, кого Путін змусив піти воювати в Україну, вручивши в примусовому порядку повістки.

Автор відео розповідає, що мікроавтобуси навіть не можуть під'їхати до могил, оскільки співробітники цвинтаря не встигають викопувати ями під свіжі поховання.

На зйомці виразно видно, як перед свіжовиритими могилами юрмляться рідні та близькі. Поряд із могилами вже встановлені жалобні вінки. На фото, встановлених на надгробні хрести, чітко видно обличчя людей у ​​військовій формі.

"За що загинули всі ці молоді хлопці, для чого їх туди (в Україну – Ред.) відправили?!", - запитує автор відео.

Нагадаємо, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, загальні бойові втрати Росії з початку широкомасштабного вторгнення станом на 20 березня попередньо становлять 165 тисяч 610 осіб особового складу.

Крім того, українські захисники знищили: ворожих танків – 3537 (+5 за минулу добу), бойових броньованих машин – 6869 (+16), артилерійських систем – 2577 (+9), засобів ППО – 270 (+2), БПЛА оперативно- тактичного рівня – 2160 (+1), автомобільної техніки та автоцистерн – 5416 (+8), спеціальної техніки – 265 (+3).

Наразі також знищено 305 літаків окупантів, 290 вертольотів, 18 кораблів, 507 РСЗВ.

Читайте також:

"Сталінградська битва навпаки": Гіркін розповів, що на армію Путіна чекає історична ганьба.

Буває й таке: у Lifecell розповіли, що робити, якщо забули поповнити рахунок і потрібно терміново зателефонувати.

Все дуже серйозно: Путін навіть не зміг особисто приїхати в аеропорт, щоб зустріти китайського лідера Сі Цзіньпіна.