Стало відомо, що певна категорія українців під час війни може розраховувати на безкоштовні ліки.

Отож, як повідомляють у Мінреінтеграції, скористатися допомогою за програмою фінансової допомоги на придбання ліків Health4Ukraine може будь-який громадянин України, який перетнув польський кордон після 24 лютого 2022 р.

При цьому головною умовою приєднання до програми та отримання допомоги є пред’явлення документа, що підтверджує надання польського ідентифікаційного номера PESEL.

До Програми можуть приєднатися як дорослі, так і неповнолітні (за неповнолітніх подають заявку батьки/опікуни).

Зазначимо, що реалізація програми Health4Ukraine можлива завдяки коштам спонсорів.

Щоб подати заявку на чергу, необхідно залишити свою електронну адресу.

Далі вам надішлють повідомлення з наступними інструкціями для реєстрації. Після розгляду заявки учасник отримає індивідуальний штрих-код.

Кожна особа, чию заявку до Програми буде схвалено, отримує індивідуальний Код Учасника Програми, який дозволяє придбати ліки та інші продукти, доступні в аптеці, на суму до 500 злотих (100 євро).

Допомога доступна у всіх загальнодоступних аптеках та аптечних пунктах Польщі (включаючи майже 8500 безготівкових аптек). Інформація про аптеки, які надають безготівкові та готівкові послуги, розміщена на спеціальному веб-сайті , доступному для авторизованих Учасників Програми.

Варто знати, що щорічно Учасник Програми може отримати до 1000 злотих фінансування для придбання ліків і продуктів, доступних в аптеці.

Нічого страшного і у випадку, якщо термін дії першого коду учасника Програми закінчився, але він не був отоварений, адже існує можливість отримання повторного коду.

Докладніше про умови участі у програмі можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: +48 42 612 09 96.

Читайте також:

Ощадбанк розповів, як збільшити свою пенсію за допомогою програми "Дія"

Ракетні удари та пожежі: астролог назвала три найнебезпечніші дні наприкінці березня

Бікіні вп'ялися в "абрикоску": Ксенія Мішина показала себе в нижній білизні, під якою все видно

Путін вирішив очищати обмерзлі дороги за допомогою вогнеметів. Відео