Польська актриса Барбара Брильська, яка зовсім недавно зіграла в "Іронії долі", заявляла, що росіяни страждають від влади країни і змушені жити в злиднях. А ще, за її словами, "росіяни живуть у гівні". Тоді на неї накинулися з образами представники Росії, проте останні події підтверджують, що вона таки має рацію.

Так, жителі селища Тюшеве під Рязанню повідомили про "гнійну жижу", що тече вулицями населеного пункту. Пост з'явився у соцмережі у суботу, 18 березня.

За словами автора відео, у селищі удобрюють гноєм поля. І ось разом зі снігом "вся ця жижа тече дорогами та дворами мешканців". Також селяни розповіли, що з-під крана тече смердюча вода, яка схожа на ту, що ллється вулицями.

"Вода в крані перетворилася на щось схоже на те, що тече дорогами, і моторошно смердить. Адміністрація не робить ніяких дій, Росспоживнагляд тільки порадив скласти скаргу і все!" - сказано у повідомленні.

До речі, така ситуація, за словами автора посту, продовжується з 13 березня.

У повідомленні уточнюється, що ця ситуація в Тюшевому триває з понеділка.

Зазначимо, що в сусідніх регіонах ситуація не краща. Так, наприклад, тривожними кадрами ще 13 березня ділився у соцмережах мешканець Теремець Суздальського району. На них ясно видно, як коричнева жижа тече по улоговині у бік річки Колочки. Чоловік не сумнівається, разом з талими водами нечистоти обов'язково потраплять у водоймище, з якого постачається вся округа.

Читайте також:

Арешт Путіна: у Кремлі вже розпочалася паніка, триває повна підготовка до прощання

Захищає від усього: росіянам почали видавати оригінальні бронежилети. Фото

Молодий місяць 21 березня: чому в цей період можна залишитися без грошей і як цього уникнути