У міжнародній політиці нарешті з'явилися перші вагомі рішення щодо загарбницьких дій президента Російської Федерації Володимира Путіна. Так, Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт кремлівського диктатора за масову депортацію українських дітей під час бойових дій на окупованих теренах України.

Німеччина - стала першою країною, готова відразу заарештувати Володимира Путіна, як тільки його нога ступить на територію ФРН. І ось у Кремлі з'явилася перша реакція на резонансну заяву міністра юстиції Німеччини Марка Бушмана. Докладніше про це інформує УНІАН.

"Я розраховую, що МКС негайно звернеться до Інтерполу, а також до держав-учасниць і вимагатиме від них виконання (рішення щодо арешту Путіна – ред.)", - заявив Бушман.

На це голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив дати правову оцінку заявам міністра юстиції ФРН щодо арешту громадян Росії на території Німеччини.

При цьому у російських пропагандистів "пригорає" набагато сильніше, ніж у чиновників. Так, Маргарита Симоньян почала відкрито загрожувати обстрілами тій державі, яка ризикне заарештувати Путіна. Однак пропагандистка забула пояснити, як росіяни сприймуть цю "операцію" з огляду на те, що під вогонь потрапить сам Путін. Хоча такий френдліфаєр влаштував би багатьох.

Читайте також: