Смерть Олексія Навального, головного опозиціонера в Російській Федерації, відбулася 16 лютого, але чутки та припущення щодо як смерті політв'язня, так і його ролі в житті РФ, ще довго гулятимуть у мережі і турбуватимуть розуми громадськості. Наприклад, останній галас навколо імені Навального пов'язаний з тим, що Путін його "подарував".

Докладніше про те, що Путін "подарував" Навального на 70-річчя одному дуже важливому другу, розповів Невзоров на своєму Telegram-каналі.

Олексій Навальний, фото: скріншот із YouTube

Насамперед варто сказати, що чутки про те, що Навального труїли у в'язниці, ходили давно. Соратники опозиціонера стверджували, що їхнього ідейного лідера мучать, на що вказує також і те, що політик загинув 27 разів у ШІЗО (штрафному ізоляторі). І ось 17 лютого, російський журналіст Олександр Невзоров поділився дійсно шокуючою інформацією.

Олександр Невзоров, фото: скріншот із YouTube

Публіцист стверджує, що Навального почали цькувати з серпня 2023 року, сподіваючись, що політик сам загине до кінця року. Проте опозиціонер протримався до лютого. А тому виконавці, швидше за все, вирішили "допомогти" реалізувати первісний план ворогів Навального. Ініціатором вбивства, за твердженням Невзорова, нібито був Бастрикін.

"Мовляв саме він, а не путін санкціонував вбивство. Ну а путін дозволив зробити це - (отруїти Навального) як подарунок Бастрикіну на 70-річчя", - написав Невзоров.

Скріншот з Telegram-каналу Олександра Невзорова

Зважаючи на все, йдеться про Олександра Бастрикіна - голову Слідчого комітету Російської Федерації, який обіймає посаду з 15 січня 2011 року. До речі, йому виповнилося 70 років у серпні 2023 року.

Читайте також:

ТЦК переходять на цілодобовий режим роботи: юрист розповів, що це означає

Почнеться зворотний відлік: що потрібно знати про електронний кабінет військовозобов'язаного. Роз'яснення юриста

Новий головнокомандувач ЗСУ Сирський розповів, які завдання йому поставили