Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков зробив цинічну заяву, що Росія досягає своїх цілей у "СВО" "переважно мирним шляхом".

На одному з пропагандистських ЗМІ у Кремлі традиційно звинуватили Україну в нібито тому, що вона відкидає "пропозиції" Росії щодо мирних переговорів, і заявили про продовження так званої "СВО".

"Зараз зовсім інша реальність, "київському режиму" доведеться її визнавати. Україна могла з меншими витратами вийти на мирні домовленості у березні, але на вимогу англосаксів відмовилася від досягнутих результатів", - відповів він на питання щодо можливості нових мирних переговорів з Україною.

Пєсков зробив цинічну заяву, збрехавши, що Росія досягає своїх цілей у "СВО" "переважно мирним шляхом".

Зазначимо, раніше аналітики пояснили, чому Путін не піде на переговори з Україною. На їхню думку, диктатор все ще сподівається, що РФ "переможе".

Аналітики зазначають, що російські вимоги щодо українського "нейтралітету" та мораторію на розширення НАТО завжди були і залишаються одним із головних виправдань вторгнення Путіна в Україну. Будь-яка гіпотетична поступка щодо цих вимог означала б серйозний стратегічний і риторичне відступ з боку Путіна, на який він навряд чи зважиться на цей час.

Читайте також:

Звільнення Залужного: Зеленський призначив на його місце Сірського та розповів, яких змін чекає в армії

Вже підтвердив Залужний: ЗСУ збили два найважливіші російські літаки - літаючий штаб і судно-радар

Путін знову насмішив увесь світ, розповівши, як голова Верховної ради Білорусі працював із Бандерою у 1991 році.

Путін осоромився, розповівши, як батько Зеленського воював під час Другої світової: "Я з ним розмовляв..."