В Авдіївській області сухопутні війська успішно обстріляли російський ударний гелікоптер Ка-52 з використанням ПЗРК. Про це повідомив командувач Оперативно-тактичної групи (ОСУ) "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Про це пише "pravda".

Як повідомляється, 7 лютого бійці одного з механізованих підрозділів досягли знищення російського ударного вертольота Ка-52 у зоні дії ЗРК "Таврія". Бригадний генерал Тарнавський зазначив, що вертоліт противника "Алігатор" та його екіпаж були нейтралізовані ПЗРК, що сприяло обороні на Авдіївському напрямку.

У ранковому зведенні Генштабу про втрати противника 7 лютого до звіту було включено знищення гелікоптера Силами оборони України.

Цей успішний контрзахід проти вертольота «Алігатор» і його екіпажу розглядається як помітне досягнення в зусиллях з оборони, що продовжуються, на Авдіївському напрямку. Про цей інцидент також йдеться у ранковому зведенні Генштабу про втрати супротивника 7 лютого.

Путін все ніяк не може відмовитися від своєї шаленої ідеї захопити територію України. Ця кривава війна триває буквально два роки, проте завдяки нашим Героям тиран не може досягти поставленої мети.

Читайте також:

За це загрожує в'язниця: чи начальник може вимагати, щоб ви працювали під час ракетних атак

Адже не всі про це знають: що потрібно зробити, щоб дзеркало у ванній більше не запотіло

Вони виходять ідеальними: рецепт правильних сирників з рисовим борошном