Дмитро Медведєв, який є заступником голови Ради безпеки Російської Федерації, знову висловив погрози на адресу НАТО та європейських лідерів, попереджаючи про можливе застосування ракет з "особливими боєголовками" та загрозу "апокаліпсису".

Про це повідомляє pravda.

У своєму виступі, опублікованому в Telegram, Медведєв явно демонструє намір Росії відповісти асиметрично у разі конфлікту, не виключаючи застосування балістичних та крилатих ракет зі спеціальними боєголовками.

Він наголошує, що у разі війни Росія не дотримуватиметься традиційних сценаріїв, як, наприклад, збройні сутички з використанням артилерії та бронетехніки.

Натомість, через різницю у військових можливостях, країна буде змушена використовувати асиметричні методи захисту своєї територіальної цілісності.

Цей підхід, як стверджує Медведєв, прописаний у російських військових доктринах та відомий світовій спільноті. Він також наголошує, що подібна відповідь матиме серйозні наслідки, які він описує як "Апокаліпсис".

"Західні політики мають говорити своїм виборцям гірку правду, а не тримати їх за безмозких ідіотів. Пояснювати їм, що реально станеться, а не повторювати брехливу мантру про готовність до війни з Росією", - погрозив російський чиновник.

Читайте також: