Київських школярів у лютому чекають на продовжені зимові канікули, згідно з постановою Кабміну №782. Додатковий канікулярний тиждень, запланований з 19 по 25 лютого 2024 року, орієнтований насамперед на першокласників.

Про це пише «rbc».

Хоча школи зберігають за собою право встановлювати дати канікул протягом навчального року, звичайні зимові канікули продовжаться з 23 грудня до 8 січня (тривалістю один тиждень).

Примітно, що у школах, які дотримуються іншої структури навчального року, розбитої на три семестри, у лютому також буде передбачено додатковий тиждень. Рішення про запровадження додаткових зимових канікул залишається на розсуд адміністрації окремих шкіл.

У ширшому контексті 2023/2024 навчальний рік триватиме з 1 вересня до 28 червня. Національне зовнішнє тестування (NMT) планується провести з 19 травня по 19 липня і включатиме одноденний іспит, що охоплює всі чотири предмети.

Так, як повідомляється, київські школярі можуть розраховувати на продовжені зимові канікули у лютому з додатковим тижнем, спеціально призначеним для першокласників.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів №782, школи мають можливість самостійно визначати дати канікул протягом навчального року.

Читайте також:

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не вручали повістку. Нові правила

Євгеній Єнін одержав орден Ріо Бранку — найвищу державну нагороду Бразилії

Їй захоплювалися всі чоловіки: за загадкових обставин не стало легенди журналу Playboy