Вранці 23 січня Харків знову зазнав нападу з боку Росії, що призвело до атаки на цивільну інфраструктуру. У повідомленнях зазначається, що внаслідок нападу було зруйновано житлові будинки, внаслідок чого щонайменше 38 осіб отримали поранення та чотири особи загинули.

Про це пише «obozrevatel»

Співробітники екстрених служб евакуюють і надають допомогу пораненим, а місцеві жителі та рятувальники працюють разом, розбираючи завали у пошуках людей.

Ситуація підкреслює руйнування, спричинені нападом, та підкреслює нагальну потребу у гуманітарній допомозі та підтримці.

Напад на Харків є частиною більшого конфлікту, аналогічні інциденти спостерігаються і в інших українських населених пунктах.

Повідомляється, що внаслідок ранкового ракетного обстрілу 23 січня у Харкові є жертви, зокрема четверо загиблих та десятки поранених. За попередньою інформацією, російські війська застосували у цьому нападі ракети Х-22.

На жаль, інші регіони, такі як Павлоград у Дніпропетровській області, також зазнали нападів, які призвели до жертв та пошкодження інфраструктури.

Раніше повідомлялося, що РФ 23 січня направила стратегічні бомбардувальники-ракетоносці, а з аеродрому Оленья у бік Каспійського моря вилетіли понад 10 літаків Ту-95МС. Згодом надійшли повідомлення про ракетні пуски, а вибухи було чути у Києві та Павлограді, що посилило ескалацію напруженості у регіоні.

Важливо відзначити, що окупанти не можуть досягти поставленої мети в Україні на полі бою, найімовірніше, вони таким чином і зриваються на мирному населенні.

Читайте також:

Ви здивуєтеся свідченням лічильника: українцям розповіли, як можна серйозно заощадити на електриці

Робляться швидко, а з'їдаються ще швидше: рецепт ситних бутербродів зі свининою німецькою

Вироби масонів: для чого потрібна таємна кнопка на ремені безпеки в авто