Британська розвідка проаналізувала інциденти, коли Російська Федерація випадково скинула боєприпаси на власні міста та населені пункти України.

Про це пише «УНІАН»

В огляді Міноборони Великобританії від 10 січня відмічено інцидент 2 січня, коли російська авіація скинула ракету на село Петропавлівка у Воронезькій області, підтверджений Міноборони Росії. Крім того, нещодавно російська авіабомба впала на окуповане місто Рубіжне Луганської області.

Обидва інциденти сталися під час бойових вильотів російської авіації. Схожа ситуація сталася у квітні минулого року, коли російський літак Су-34 скинув авіабомбу на Бєлгород.

"Постійна схильність Росії до інцидентів з боєприпасами, ймовірно, посилюється недостатньою підготовкою та втомою екіпажів, що призводить до поганого виконання тактичних завдань під час місій", – зазначають британці.

У британській доповіді передбачається, що постійна схильність Росії до інцидентів з боєприпасами, ймовірно, пов'язана з недостатньою підготовкою та втомою екіпажу, що призводить до поганих тактичних дій під час місій.

У згаданих інцидентах ці випадкові вибухи сталися у російських містах та на окупованих територіях під час воєнних дій.

Читайте також:

Переселенцям буде простіше влаштуватися на роботу: що вигадали чиновники

Одна порція розлетиться за пару хвилин: рецепт салату з квашеної капусти з насінням льону та яблуком

Секрет досвідчених дачників: як приготувати для розсади корисне підживлення з меду

Відстрочка для осіб з інвалідністю третьої групи: що буде після ухвалення нового закону про мобілізацію