2023 року на газорозподільному ринку України відбулися суттєві зміни: колишні приватні підприємства повернулися під контроль держави.

Про це повідомляє «napensii»

Створення національного оператора газорозподільної мережі «ГАЗМЕРЕЖІ» ознаменувало зрушення у постачанні газу по всій країні.

Клієнти «ГАЗМЕРЕЖІ» тепер мають доступ до персоналізованої онлайн-платформи компанії, де вони можуть надсилати показання лічильників газу, перевіряти стан рахунків, переглядати історію споживання та оплачувати газорозподіл.

Для тих, хто пов'язаний із постачальником газу «Нафтогаз», існують різні способи передачі показань лічильників газу, у тому числі спрощена процедура на сайті Gas.ua, в особистому кабінеті сайту «Нафтогазу», у чатах GASUA у Viber, Telegram або Facebook, а також за допомогою SMS-повідомлень на номер 4647.

Клієнти також можуть передати свідчення, зателефонувавши за вказаними номерами: +38 066 300 28 88, +38 098 300 28 88, +38 093 300 28 88.

При надсиланні показань дуже важливо надати дані свого особистого облікового запису.

Своєчасність має вирішальне значення, оскільки показання лічильників слід подавати в період із 1 по 5 число кожного місяця. Невиконання цієї вимоги може спричинити стягнення плати в залежності від запланованого щомісячного обсягу споживання, що потенційно може призвести до непотрібних боргів.

Клієнтам рекомендується використовувати відповідну послугу на базі свого регіонального газового оператора, гарантуючи точне виставлення рахунків та уникаючи будь-яких фінансових ускладнень.

Читайте також:

Виглядають шикарно, але користі від них мало: названі найненадійніші авто представницького класу

Його можна їсти навіть після шести: рецепт салату з крабовими паличками, сиром та помідорами.

Археологи знайшли в Єгипті гробницю із давніми артефактами. Їй понад чотири тисячі років. Фото