В Україні громадяни мають змогу отримати знижку 1% на оплату газу за своєчасної оплати палива. У НАК «Нафтогаз України» пояснили процедуру, заявивши, що споживачі газу, які своєчасно здійснюють оплату через онлайн-сервіс компанії до 15 числа кожного місяця, автоматично отримують знижку наступного розрахункового місяця.

Про це пише «obozrevatel»

У компанії наголосили на важливості своєчасних платежів, наголосивши, що кожна сплачена гривня сприяє стабільним постачанням газу українцям та підтримує економіку країни за рахунок сплачених податків.

"Оплачуйте за спожитий газ вчасно. Кожна сплачена вами гривня – це стабільне забезпечення блакитним паливом українців та сплачені податки на підтримку економіки нашої країни", – зазначили у компанії.

Вартість кубометра газу у листопаді варіюється від 7,70 до 9,99 гривень залежно від постачальника. "Нафтогаз України", який обслуговує близько 98% українських побутових споживачів газу, забезпечує газом за гарантованою ціною 7,96 гривень за кубометр приблизно 12,4 млн домогосподарств.

Варто зазначити, що зміна обсягів постачання (розподілу) газу очікується у 2024 році, при цьому основою для розрахунку плати буде обсяг споживання газу у попередньому газовому році (з 1 жовтня 2022 року до 30 вересня 2023 року).

Читайте також:

До хати прийдуть біди та нещастя: що категорично не можна робити на цвинтарі. Це потрібно знати

Ніхто не очікував: вчені з'ясували, що потрібно буде їсти астронавтам під час подорожі на Марс

Навіть від другої добавки ви навряд чи відмовитеся: рецепт соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці