Колишній захисник "Дніпра", гравець збірної України Богдан Шершун помер у віці 42 років, повідомив журналіст Володимир Звіров у своєму Telegram-каналі. Шершун боровся із тривалою хворобою, яку, на жаль, не зміг подолати.

Про це пише «УНІАН»

Богдан Шершун двічі виступав за «Дніпро» (1997–2002 та 2005–2010 роки), зігравши за команду 169 матчів у різних турнірах. Його футбольна кар'єра також включала виступи за київський "Арсенал", "Волинь" та "Кривбас".

Шершун досяг помітних успіхів, вигравши бронзову медаль чемпіонату України з футболу з «Дніпром» у 2001 році та Кубок УЄФА з ЦСКА у 2005 році. За час роботи в ЦСКА він зіграв 81 матч і забив 2 голи з огляду на Кубок Росії та єврокубки.

Богдан Шершун: скрін з відео
Богдан Шершун: скрін з відео

Він представляв збірну України у чотирьох матчах під керівництвом Олега Блохіна. Після виходу з професійного футболу Шершун продовжив виступати за аматорський клуб ФК «Случ» у чемпіонаті Хмельницької області. Крім того, він брав участь у матчах за збірну України серед ветеранів та отримав тренерський диплом УЄФА категорії А.

Останнім часом Богдан Шершун працював футбольним експертом на ТБ, аналітиком MEGOGO, був пов'язаний із Українською футбольною асоціацією. Його внесок в український футбол та присутність у футбольній спільноті пам'ятатимуть.

Читайте також:

Ніякого оцту та жодної хімії: рецепт швидкого домашнього майонезу, від якого всі будуть у захваті

Запухле обличчя та подвійні підбори: у мережі показали хворого Путіна на різдвяній службі у церкві

Такі вареники готували наші бабусі: рецепт найправильнішого тіста, яке хвалять досі