США заявили, що продовжать підтримувати Україну, проте обсяг військової підтримки може виявитися не на тому ж рівні, що й у 2022-2023 роках. Представник Держдепартаменту США Метью Міллер уточнив, що стратегія щодо України не змінилася, і США, як і раніше, віддані підтримці України доти, доки це необхідно.

Про це повідомляє «zn»

Відповідаючи на запитання про відсутність останніх заяв фрази "стільки, скільки знадобиться", Міллер підкреслив, що нинішня адміністрація США хоче, щоб Україна була незалежною та стабільною країною.

"Ми будемо й надалі підтримувати Україну. Це політика Сполучених Штатів", - заявив Міллер, підтвердивши готовність підтримувати Україну стільки, скільки необхідно. Однак він також зазначив, що це не обов'язково означає надання військової підтримки у тих же обсягах, що й у попередні роки.

Міллер пояснив, що мета полягає в тому, щоб допомогти Україні стати самостійною та побудувати власну промислову та військово-промислову базу. Він наголосив на важливості прийняття Конгресом США законопроекту про додаткове фінансування для підтримки України у досягненні цих цілей.

"Ми не думаємо, що це має бути необхідним, бо мета полягає в тому, щоб остаточно змінити Україну… щоб вона стала на ноги, допомогти їй побудувати власну промислову базу та власну військово-промислову базу", – пояснив Міллер.

Читайте також:

До такого могли здогадатися лише у радянському союзі: хитрощі водіїв, які допомагали красти у держави

Можете втратити всі кошти: ПриватБанк масово блокує рахунки клієнтів - названа причина

У такий сніданок закохається вся родина: рецепт рисових биточків із яйцями та борошном