Відносини між чоловіком і дружиною вважаються одними з найважливіших у житті. Вони можуть подарувати глибоке кохання та міцний зв'язок, проте іноді на шляху до щастя можуть зустрічатися шкідливі звички, дратівливі фактори та нездорові переконання.

Про це повідомляє сайт Huffpost.

Порівняння з іншими парами: Сімейний терапевт з Лос-Анджелеса, Ебігейл Мейкпіс, попереджає, що постійне прагнення порівнювати свої відносини зі шлюбом інших людей може бути небезпечним для благополуччя відносин. "Порівняння зазвичай тягне за собою негативні наслідки", - зазначає Мейкпіс. Важливо усвідомлювати, що ми бачимо лише обмежений фрагмент життя іншої пари. Замість зовнішніх порівнянь, цінуєте власне зростання як пари та труднощі, які разом подолали.

Діти: Дослідження показують, що життя змінюється після народження дітей, особливо в перший рік їхнього життя. Діти можуть приносити радість і глибоке кохання, але також викликати стреси. Це нормально, оскільки поява дітей додає нових обов'язків. Важливо усвідомлювати та приймати цей факт.

Чекання незмінності партнера: Багато хто робить помилку, думаючи, що людина, за яку вони виходять заміж або одружуються, залишиться незмінною. Важливо давати партнеру і собі простір для зростання та навчання.

Постановка себе на останнє місце: Відкидання власного тіла, особистих прагнень та ігнорування емоційного благополуччя можуть призвести до труднощів у стосунках. Приділіть час щодня для догляду за собою, це сприяє впевненості, позитивному сприйняттю світу та спільному щастю.

Уникнення допомоги та підтримки: Уникнення взаємної підтримки може стати серйозною загрозою для щастя у відносинах. Звертатися за підтримкою, коли це необхідно, є проявом сили, а чи не слабкості.

Читайте також:

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ

Для міцного здоров'я та гарного настрою: як правильно приготувати компот

Вони є у кожній квартирі: названо 7 продуктів, які прискорюють старіння