Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський запропонував надати Україні ракети великої дальності для ефективної протидії російським атакам.

Про це пише «zn»

У відповідь на масований удар по українських містах Сікорський наголосив на необхідності відповісти мовою, зрозумілою президентові Росії Володимиру Путіну.

Він запропонував посилити санкції, щоб не дати Путіну отримати зброю з контрабандних компонентів та надати Україні ракети великої дальності, здатні вражати російські стартові майданчики та командні центри.

«Ми повинні відповісти на останній удар по Україні мовою, яку розуміє Путін: посиленням санкцій, щоб він не міг створювати нову зброю з контрабандних компонентів, та наданням Києву ракет далекого радіусу дії, які дозволять йому знищити пускові майданчики та командні центри», – заявив Сікорський.

Ця пропозиція надійшла після масштабного нападу Росії на Київ, Харків та Запоріжжя, який спричинив жертви та поранення. Пропозиція Сікорського відбиває заклик до військової допомоги, щоб зміцнити здатність України захистити себе від таких нападів.

Читайте також:

Не повторюйте цю помилку: чому ночами ні в якому разі не можна спати в шкарпетках

Водіям на допомогу: як заощадити бензин під час руху авто - прості лайфхаки

Методи, перевірені часом: як позбутися запаху вогкості в дачному чи сільському будинку

Справжній хижак: у мережі показали, як виглядає BMW із чотирма двигунами від мотоцикла