Виявляється, вибір обіду – це не лише питання особистих уподобань у їжі, але й важливий момент, що відображає деякі звички, пов'язані з успіхом чи невдачею у роботі та житті.

Про це пише портал HackSpirit.

Психологи розповіли про вісім звичок, які характерні для "неуспішних" людей, пов'язаних з обіднім часом.

  1. Поглинання обіду за роботою. Ця звичка свідчить про невміння ефективно планувати робочі процеси. Хоча іноді доводиться робити винятки, регулярне жертвування обідом на користь роботи є хибним кроком. Змініть цей спосіб життя, щоб досягти успіху.

  2. Відсутність усвідомленості у їжі. Іноді люди ігнорують або забувають про необхідність обіду, доки голод не нагадає про невідкладну потребу. Ця неуважність до власного харчування може спричинити проблеми зі здоров'ям, цукром у крові та підвищеною втомою. Регулярний та усвідомлений прийом їжі вчасно – ключ до успіху.

  3. Їжа за робочим столом без роздумів. Ця звичка позбавляє можливості насолоджуватися їжею, оскільки постійні відволікання можуть заважати зануренню у смак. Нормальна перерва та обід у спеціально відведеному місці на роботі або похід у кафе зроблять обід приємнішим та кориснішим.

  4. Перевага "дешево" та "швидко". Раціональний вибір їжі під час обіду допоможе отримати максимум користі організму. Перед вибором швидкого бургера подумайте про дієтично більш корисну альтернативу. Поєднання смаку та користі – запорука успішного обіду.

  5. Відсутність короткого сну після обіду. Короткий денний сон дозволяє організму відпочити, а й освіжає думки. Така перерва подарує додаткову енергію та мотивацію для подальших справ. Спокійно спати, це – стратегія успішних людей.

  6. Сидячий спосіб життя в обід. Час обіду – чудова можливість рухатися. Виходьте надвір, робіть коротку зарядку, подбайте про своє фізичне здоров'я, навіть якщо весь день проводите в офісі.

  7. Ігнорування базових потреб. Обідній час часто є єдиним шансом задовольнити соціальні потреби. Навіть якщо немає бажання спілкуватися із колегами, знайдіть час після їжі для дзвінка близьким. Соціалізація також є важливою для успішного життя.

  8. Тривалі обіди. Важливо знаходити баланс між відпочинком та продуктивністю. Довгі обіди який завжди є ознакою успіху. Ефективні та короткі перерви - запорука успіху та використання часу максимально.

Читайте також:

Секрети довголіття: 100-річний дієтолог поділився порадами для здоров'я та енергії.

Руйнування м'язів та швидкий набір ваги: ​​повсякденна звичка, яка шкодить здоров'ю та зовнішності.

Перестаньте шкодити собі: харчові звички, які "вбивають" Ваше здоров'я