Більшість жінок дуже трепетно ​​ставляться до стану своєї шкіри і намагаються, крім косметичного догляду, дотримуватися правильного харчування та правильного режиму дня, щоб вона була у відмінному стані. Але новорічні свята, звичайно ж, порушили режим більшості із на. І, звичайно ж, чимало жінок помітили, що шкіра обличчя стала гіршою, а її зовнішній вигляд – “не свіжий”.

Про це пише сайт Loreal.

Ваш план дій:

Крок перший - Очищення

У новорічну ніч макіяж робиться яскравим та насиченим, щоб зустріти Новий рік у веселому настрої. Однак слід пам'ятати, що ваша шкіра цілу ніч знаходиться під шаром макіяжу, а можливо, і впливом алкоголю. Тому першим кроком необхідно ретельно очистити шкіру від макіяжу та забруднень. Якщо ви святкуєте одразу кілька зимових свят і весь час наносите макіяж – то після завершення святкувань варто провести домашній пілінг і хоч пару діб дати шкірі відпочити.

Крок другий - Зволоження

Після очищення важливо застосувати тонік і накласти маску, що зволожує, переважно тканинну. Потім нанесіть зволожуючий денний крем. Також не забувайте про догляд за областю навколо очей, використання патчів допоможе зняти набряки, усуваючи сліди тривалого веселощів.

Крок третій – Релакс

Для повного відновлення шкіри та організму після новорічних гулянь, дайте своїй шкірі відпочити від макіяжу. Дозвольте їй розслабитися та відновитися, надавши паузу від інтенсивних косметичних засобів, за винятком тих, що були використані раніше. Не забувайте про крем для догляду.

Обов'язково найближчими днями відмовтеся від жирної та смаженої їжі, їжте більше овочів та ягід, а також пийте багато чистої води без газу. Це прискорить відновлення сяючого зовнішнього вигляду шкіри.

Читайте також:

Ваші гормони грають з вами в ігри: чому постійно хочеться їсти і як це виправити

Безкоштовно, швидко та ефективно: проста вправа, яка допоможе вам дожити до 100 років

Купуйте навіть за останні гроші: дієтологи назвали продукт, від якого не можна відмовлятися нікому