Розпочався новий, 2024 рік, а значить, час розібратись, які саме нігті треба вибирати, роблячи манікюр. А вибирати є з чого – за даними нейл-майстра Мішель Сондерс і нейл-майстра з Лос-Анджелеса Аналіссе Ернандес, у році Зеленого Дерев’яного дракона популярними будуть 13 трендів.

Про це пише People.

Хромовані цвяхи

Після туру Ренесансу Бейонсе в 2023 році, металік став популярним у всьому. В новому році хромоване покриття залишається у тренді, проте з різноманітними кольорами. Очікуйте на м'які хромовані відтінки з пастельною гамою, які стануть актуальними навесні та влітку.

Текстуровані дизайни

Якщо ви новачок у світі нейл-арту, фактурний дизайн - це ідеальне місце для початку. Ця тенденція залишиться актуальною і в 2024 році, надаючи вашим нігтям ультракрутий та сучасний вигляд.

- Фактурний дизайн такий універсальний, будь то в класичному френчі чи несподіваному 3D-дизайні. Я рекомендую використовувати 3D-гелевий тюбик або гель для скульптурування для досягнення такого ефекту, - радить Ернандес.

Туманний блакитний

Тренд "Холодна дівчина" у макіяжі став вірусним у 2023 році, і ця тенденція переходить на нігті в 2024 році. Світло-блакитний лак із відтінком сірого створює туманний блакитний колір, що стає актуальним в зимові місяці. Щоб додати блиску, можна використовувати сріблястий мерехтливий лак.

Електрик синій

Якщо ви прихильник яскравих кольорів, то електричний синій обов'язково залишиться в тренді й у 2024 році. Ернандес рекомендує випробувати The Gel Bottle в електричному синьому для створення стильного та привабливого дизайну нігтів, який буде актуальним протягом всього року.

Відтінки червоного

Червоний був головним кольоровим трендом 2023 року, і яскраві відтінки цього кольору не втрачають своєї популярності в 2024 році. Від класичного образу до сезонних варіантів, червоний лак залишається у тренді, надаючи вашим нігтям свіжого та сучасного вигляду. Прогнозується, що вишнева кола, трошки темніший відтінок червоного, буде особливо популярним для створення вампірського зимового образу нігтів.

Нігті «м'який квадрат»

Незважаючи на популярність мигдалеподібних нігтів протягом кількох сезонів, форма м'який квадрат стає все більш класичною і з'являтиметься частіше в модному манікюрі. Ця форма нігтів прекрасно поєднується з будь-яким кольором, від шоколадно-коричневого до неоново-жовтого, дозволяючи вам вибрати відтінок, який відповідає сезону та вашому настрою.

Луки

Нейл-арт із бантами - це не лише елемент святкового манікюру, але і самостійний тренд. Ернандес прогнозує, що в 2024 році буде популярним додавання кокетливих бантів на нігті. Вона рекомендує експериментувати з контуром бантів, "щоб створити на них художнє відчуття", додавання бантів або прикрас зі стразами для 3D-ефекту.

Невідповідні нігті

У 2024 році можливо побачити несподівані поєднання кількох відтінків чи дизайнів на одному нігті. Замість того, щоб обирати лише один стиль, носіть їх усі разом! Ернандес закликає бути максимально креативними у цьому образі, оскільки "немає нічого поганого в тому, щоб експериментувати та поєднувати". Якщо вам подобається простота, можете вибрати однотонні відтінки для елегантного, але унікального вигляду нігтів.

Персиковий

Пантон визначив цей колір головним у 2024 року і цей теплий та затишний персиковий відтінок обіцяє стати трендом у манікюрі навесні 2024 року, як простий і елегантний варіант для весняно-літніх місяців.

Зірки

У 2024 році вигляд вашого манікюру буде написаний зірками буквально! Ернандес прогнозує, що ручне малювання зірок, хоч і просте, стане трендом. Простий набір зірок може бути універсальним для будь-якого сезону чи події, і практика в цьому мистецтві визначатиме його успіх.

Принти тварин

Тваринні принти залишаються класикою у світі нейл-арту. Від леопардового принту до черепахового панциря та коров'ячих плям, вони стають веселим та стильним вибором для манікюру. Сполучаючи леопардовий принт із зеленим відтінком, Ернандес створює вишуканий та сміливий дизайн.

Проколоті нігті

Додайте своєму манікюру різку деталь, використовуючи проколені деталі. Цей тренд, який з'явився на мить у 2023 році, очікується досягнути свого піку популярності у 2024. Додайте пірсинг до будь-якого лаку, від нейтрального до сріблясто-хромованого, використовуючи тонке свердло для нігтів для безпечного та стильного ефекту.

Короткі та квадратні нігті

У 2024 році короткі та квадратні нігті стають новим зовнішнім виглядом, пригадуючи простоту 90-х. Ця форма нігтів добре поєднується з прозорим рожевим лаком, створюючи стильний і елегантний образ.

Читайте також:

Боротьба з нав'язливими звичками: як позбутися звички гризти нігті

Накликаєте на себе біди та невдачі: коли в жодному разі не можна стригти нігті

Перевірте свої нігті на руках: прості симптоми, які розкажуть про затаєний рак