Багато хто з жінок часто експериментують з макіяжем. Проте при нанесені тіні або яскравих помад слід враховувати, що чоловіки не завжди люблять, подібні прийоми. Про те, які жіночі хитрощі в макіяжі можуть викликати неприязнь у чоловіків, розказали досвідчені стилісти.

Про це пише Oboz.ua

Занадто наведені брови

Жінки часто полюбляють експериментувати зі своїми бровами, але чоловіки не завжди розуміють потребу в за "намальовані маркером" лінії, коли природні брови мають чудовий вигляд. Стилісти рекомендують не гнатись за модою на «густі, натуральні, темні» брови, а вибирати золоту серединку.

Яскраві губи

Губи в червоному або бордовому відтінку не завжди є вибором номер один. Чоловіки цінують такий макіяж, якщо він відповідає вечірці чи корпоративному заходу, але не щодня.

Помада замість блиску

Хоча блиск для губ мають чудовий вигляд, чоловіки не завжди його обожнюють, адже після поцілунку він може залишити липку слід.

Велика кількість пудри або тонального крему

Використання занадто багато косметики може викликати сміх у чоловіків, які вважають, що обличчя схоже на "шпаклівку". Вони віддають перевагу стильним жінкам, але це не означає, що потрібно виглядати як лялька з фарфору.

«Перебір» з віями або зі стрілками

Смокі-айз, як макіяжний трюк, може бути непередбачуваним. Неправильно розташовані стрілки можуть призвести до того, що ви станете "пандочкою" в очах вашого чоловіка. Крім того, золоту середину треба вибирати і при нанесенні туші на вії, адже завелика кількість «шпаклівки» на очах іноді має вкрай ненатуральний та навіть кумедний вигляд.

Рум’яні щічки

Яскраво-рожеві щоки можуть виглядати не дуже природно, навіть якщо ви фарбуєтеся професійно. Натуральність завжди залишається високим пріоритетом для чоловіків. Щоб додати кольору і свіжості, вибирайте пастельні та рожево-бежеві відтінки.

Занадто велика кількість хайлайтера

Використання бронзера, хайлайтера чи шимера може створити блискучий і вишуканий вигляд, але для чоловіків це може бути викликом — як поцілувати кохану, самому не ставши «блискучою». Так що цей макіяжний трюк можна залишити для вечірок серед подружок.

Читайте також:

Поверніть собі красу та впевненість: як швидко вивести ненависні пігментні плями

Виведе токсини та шлаки: цей диво-напій допоможе очистити організм після новорічних свят

Всього одна ложка налагодить ваш сон: цей продукт зробить вас здоровішим і допоможе виспатися