У ніч на 1 січня в окупованому Донецьку шість атак були спрямовані на готель "Донбас Палас", де "еліта" окупантів, у тому числі гості Москви, святкувала новорічну вечерю.

Про це пише «glavred»

Це сталося після новорічного привітання Путіна, що спричинило втрати серед окупантів. Про інциденти повідомили український журналіст Андрій Цаплієнко та російські телеграм-канали.

"Вночі по донецькому готелю "Донбас Палас" було шість прильотів. Там зібралася на новорічну вечерю "еліта" окупантів разом із московськими гостями", - сказав Цаплієнко.

Повідомляється, що внаслідок вибухів четверо росіян загинули, ще 13 отримали поранення. На кадрах, знятих після "прильотів", видно пошкоджену будівлю, розбиті вікна та скалічений автомобіль. Біля готелю помічено швидку допомогу.

Наслідки удару по готелю Донбас Палас
Наслідки удару по готелю Донбас Палас

Це сталося за попередніми атаками українських сил на окуповані території, включаючи вибух 28 листопада у тимчасово окупованій Херсонській області під час зустрічі окупантів, який призвів до жертв серед російських силовиків.

Крім того, увечері 30 грудня під час ракетного обстрілу Харкова росіяни обстріляли готель «Харків Палас» та житловий будинок, внаслідок чого було поранено численних, зокрема серед німецьких журналістів.

Читайте також:

Зніме нудоту і перестане голова боліти: як позбутися похмілля - Джеймі Олівер розкрив секрет

Що буде з курсом долара в обмінниках і до чого потрібно готуватись: прогноз

Турбота про здоров'я: як зупинити діарею без шкоди для організму