Одна жінка стверджує, що щоденне вживання кави протягом п'яти хвилин відіграло вирішальну роль у збереженні її шлюбу.

Про це вона поділилася у відео на своїй сторінці в Instagram.

Для більшості людей розпочинати день без ранкової порції кави стає неможливим. Тим не менш, для однієї жінки перша чашка кави на день стала не просто втіхою, а таємницею порятунку її шлюбу.

Астон Сіммондс, яка називає себе тренером за стилем життя та експертом з відносин, пропонує виділяти всього 5 хвилин на день, щоб просто сидіти з партнером за чашкою кави (або чаю), відновити зв'язок та покращити спілкування.

Вона стверджує, що починають з відкритого спілкування про те, що вони обоє відчувають у собі та у відносинах. Головна мета – слухати та по черзі ділитися протягом однієї хвилини або навіть менше.

Сіммондс радить почати з розгляду позитивних сторін свого партнера, наголошуючи на важливості цінності та радості, які приносить один одному. Потім під час діалогу можна обговорити будь-які проблеми та занепокоєння, забезпечуючи безпечний простір без засудження. Третім етапом, на її думку, є з'ясування особистих та загальних цілей, щоб переконатися, що обидва йдуть в одному напрямку.

Сіммондс вважає, що обговорення своїх потреб є ключовим елементом створення сприятливої ​​атмосфери.

За словами жінки, наприкінці вони вирішують, які дії необхідно вжити, якщо такі є, і розподіляють чи планують їх. Наприклад, це може включати установку дати, перегляд пріоритетів і т. д. Останній етап процесу - це чітке визначення конкретних дій, які їм необхідно зробити, і спільне прийняття рішення про найкращі шляхи дії.

Читайте також:

Ось тепер ви відчуєте справжній аромат та смак: як правильно варити каву в турці