Найактивніші та схильні до агресії знаки зодіаку часто під впливом планети Марс виявляють свою енергію у ситуаціях конфлікту. Вони можуть вдаватися до маніпуляцій та жорстокості, якщо почуваються під загрозою. А тому, коли вони в гніві, варто бути з ними обережними.

Про це попереджає МЕТА.

1 місце - Овен

Овен очолює список найагресивніших знаків зодіаку. Енергійний і не терплячий очікування, Овен воліє ініціювати атаку, ніж чекати на напад. Його реакція може бути нещадною, навіть до своїх близьких, однак, так само швидко, як він впадає в агресію, він може щиро каятися.

2 місце – Лев

Леви дуже агресивні, але їхня агресія найчастіше є захисною реакцією. За належної поваги та відсутності загрози вони залишаються спокійними. Але якщо хтось порушить баланс, вони готові боронитися.

3 місце – Стрілець

Для Стрільця характерні гострі конфлікти, особливо коли його слів. Недбалі зауваження можуть викликати в нього агресивну реакцію, і сварки із цим знаком можуть бути інтенсивними.

4 місце – Скорпіон

Скорпіони володіють "гострим жалом", яке вони активують лише у разі загрози для своїх інтересів. Хоча вони не часто вдаються до агресії, коли справа стосується їхніх особистих принципів, вони можуть стати вкрай жорсткими.

5 місце - Телець

Телець виявляє агресію, якщо йому нав'язують поради чи критикують за консервативні погляди. Він цінує стабільність і прагне змін. У відповідь на подібні нападки, Телець може "дзеркати", зберігаючи при цьому свою спокійну зовнішність.

6 місце – Рак

Люди, які втручаються в життя Рака, дратують його, і він може виразити у відповідь. Рак віддає перевагу закритості і не любить, коли хтось намагається впливати на його справи. Його відповіді можуть бути колкими, щоб відлякати тих, хто цікавиться.

7 місце – Діва

Діва прискіплива, але рідко виявляє агресію. Замість кричати, вона воліє ялиновим тоном висловити невдоволення, даючи вам зрозуміти, що вона не задоволена.

8 місце - Козеріг

Козерога дратує нахабство та фамільярність. Хоча він здатний поставити на місце невихованих людей, не опускається до грубості.

9 місце - Близнюки

Близнюки важко вивести із себе. Вони мають вбудовану систему захисту і можуть пропускати неприємні слова повз вуха, зберігаючи спокій.

10 місце - Терези

Терези не агресивні, але можуть твердо поставити на місце тих, хто переходить кордони. Вони не демонструють своєї сили, воліючи впевнено, але спокійно реагувати.

11 місце - Водолій

Водолій байдужий до думки оточуючих і рідко піддається провокаціям. Він може висміяти грубість співрозмовника, залишаючись у своїй незворушним.

12 місце – Риби

Риби можуть зовні не виявляти агресії, але будь-які шпильки з боку близьких можуть глибоко поранити їх. Вони намагаються уникати конфліктів, але під зовнішньою спокійною поверхнею можуть бути емоційні переживання.

Читайте також:

Дієтологи нам брехали, що це шкідливо: що можна з'їсти на ніч без негативного впливу на здоров'я

Вона є на кожній кухні і ми їй користуємося: названо найнебезпечніший для здоров'я посуд

Є в будь-якому магазині: названі продукти, які корисні для "залізного" чоловічого здоров'я