Стало відомо, що після інциденту з порушенням повітряного простору Сили протиповітряної оборони Польщі було переведено у стан підвищеної готовності.

Так, оперативне командування Збройних сил Польщі вранці 29 грудня оголосило про порушення повітряного простору невідомим об'єктом під час терористичної атаки Росії проти України.

Спікер Оперативного командування Збройних сил Польщі Яцек Горишевський заявив, що Польща переводить сили ППО у стан підвищеної готовності

Ob êtom pišet Новини Polsat.

"З метою забезпечення безпеки нашого повітряного простору підвищено бойову готовність наших засобів протиповітряної оборони, а також чергових пар винищувачів", - повідомив Горишевський.

Спікер командування зазначив, що пошуки об'єкту продовжуються. Також тривають роботи зі встановлення причин порушення повітряного простору та визначення траєкторії польоту об'єкта.

"Поки відомо, що повітряний простір Польщі було порушено вранці. "Оперативне командування виконало всі процедури, і всі особи, які мають бути поінформовані, знають про цей факт", - додав він.

Читайте також:

Тільки ті, хто має велику зарплату: у Раді хочуть змінити умови бронювання від мобілізації

Інформацію з мережі спеціально видаляють: ЗМІ повідомляють, що легендарного Джекі Чана терміново доправили до реанімації

Комендантська година у новорічну ніч: що потрібно знати мешканцям різних міст України

Список претендентів на допомогу розширили: хто з українців може отримати грошові виплати та як оформити