Нацисти ДШРГ "Русич" стверджують, що в окупованому місті Токмак місцеві жителі нібито цькують російських окупантів алкоголем та отрутою.

Про це повідомляє «dialog»

Окупанти чекали на більш гостинний прийом під час вторгнення, але зіткнулися з опором з боку українців. За повідомленнями, місцеві жителі тепер вживають рішучіших заходів проти окупантів, що викликає занепокоєння серед російських сил.

Скрін публікації
Скрін публікації

Крім цього, раніше мешканка села Бородянка під Києвом стверджувала, що під час окупації села вона годувала російських військовослужбовців чеченською бринзою з додаванням щурячої отрути.

В іншому повідомленні з Маріуполя розповідається про те, як місцевий житель подав отруєні пироги двом солдатам, що вторглися, що призвело до їх загибелі. Повідомляється, що тіла цих осіб були відправлені до Північної Осетії.

Перехоплені розмови російських силовиків також виявили їх страх перед місцевими жителями, які намагаються їх отруїти. За допомогою цих методів самотня жінка похилого віку заявила, що відправила додому вісім загарбників як «вантаж 200».

Читайте також:

Путін уже втратив у Чорному морі одразу три великі десантні кораблі. Залишилося ще 10. Рахунок пішов

До 50% знижки: низка українців можуть оформити пільги на комуналку - як це зробити

Заборонити полоненим росіянам дзвонити додому: до президента звернулися з петицією

Тепер часник точно не засихатиме: що потрібно зробити, щоб уникнути найбільшої проблеми