Юлія Саніна, вокалістка гурту "The Hardkiss", із неприхованим обуренням викрила чутки про своє майбутнє розлучення з Валерієм Бебком. Недавно український блогер Богдан Беспалов підірвав соцмережі твердженнями про те, що ця музична пара стоїть на межі розлучення. Однак представник колективу Єгор Кір'янов з обуренням відповів журналістам, підкресливши, що ці чутки повністю вигадані.

Про це він заявив в інтерв'ю ТСН.

"Що за маячні часи! Чому навіть особисте життя Юлії стало об'єктом уваги? Ми вважаємо, що у кожного українця зараз свої проблеми, але говорити про її розлучення – це абсурд! У країні є набагато важливіші теми для обговорення, ніж інтимне життя конкретних людей”, - із невдоволенням зазначив Кір'янов.

Варто зазначити, що Юлія Саніна та Валерій Бебко зберігають своє кохання вже цілих 14 років. Їхня історія почалася у 2009 році, а через два роки вони відзначили весільну урочистість. У листопаді 2015 року у цій чудовій парі народився син Данило. Збереження шлюбу протягом 14 років – це безперечно велике досягнення.

У випадку Юлії Саніної та Валерія Бебка, це ще важливіше, враховуючи громадську увагу та постійні чутки, які супроводжують публічні особи. Згуртованість і міцність їхніх відносин викликають повагу і наголошують, що любов і відданість можуть долати будь-які труднощі.

Такі приклади показують, що справжнє кохання може бути стійким і довговічним, навіть за умови постійної уваги та терпіння. Важливо вірити у свого партнера, цінувати стосунки та готуватися до того, щоб рости разом, долаючи життєві труднощі.

Читайте також:

"Живу під наглядом": Максим Галкін розповів про стосунки з Лаймою Вайкуле і чому він з нею живе

Перша леді давно так не посміхалася: Володимир Зеленський зворушив мережу ніжним ставленням до дружини. Відео

Зірка "Кухні", звільнений за критику путіна, проговорився про ставлення Нагієва до вторгнення в Україну