Скандальна "гола вечірка", організована російською блогеркою Настею Івлєєвою, негативно впливає на учасників не тільки в плані скасування концертів, а й тягне за собою серйозні наслідки, аж до втрати громадянства. У центрі уваги опинилася українська співачка Ганна Asti, яка, за чутками, ризикує втратити громадянство росії через свою участь у скандальному заході.

Про це пише "Обозреватель".

За інформацією пропагандистських ЗМІ, російські правоохоронні органи вже розпочали перевірку щодо співачки. Зазначається, що учасники руху "Сорок Сороків" подали скаргу, вважаючи, що Asti порушила свою присягу, отримавши громадянство росії, і беручи участь у вечірці, що пропагує нетрадиційні цінності та ЛГБТ. Можливо, співачку навіть можуть притягнути до адміністративної відповідальності за статтею про пропагування нетрадиційних сексуальних стосунків.

Asti, родом із Черкас, отримала російське громадянство у жовтні 2023 року. Проте незрозуміло, чи вона відмовилася від українського громадянства. Її участь у "голій вечірці" призвела до скасування кількох виступів, і тепер вона стикається з потенційною загрозою позбавлення громадянства росії.

Цей інцидент підкреслює, як рішення та поведінка знаменитостей можуть мати далекосяжні наслідки, включаючи юридичні та соціокультурні аспекти, і як зовнішні чинники можуть вплинути на їхній статус та репутацію. Тим часом на цій скандальній вечірці також були Філіп Кіркоров, Лоліта, Ксенія Собчак, Діма Білан, Настя Івлєєва та Сергій Лазарєв, які досить оперативно виклали у соціальні мережі свої вибачення, щоб їх не бойкотували. Втім, це не надто допомагає.

Читайте також:

Справжній красень: зірка "Сватів" Анна Кошмал вперше показала свого чоловіка

Від пластики рот не закривається: як виглядає Ані Лорак без макіяжу в домашніх умовах

Міг створити будь-якого двійника в кремлі: відома російська телеведуча оплакує чоловіка, він був відомий на всю росію