Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов заявив, що президент Росії Володимир Путін по-справжньому не готовий до переговорів.

Про це повідомляє «glavred»

Данилов відкинув нещодавні заяви, в яких йшлося про готовність Путіна до переговорів як тактику зменшення підтримки України. Він наголосив, що пропоновані Росією переговори, по суті, спричиняють капітуляцію України, позицію, яку Україна не може собі дозволити.

"Ні до яких переговорів Путін не готовий. Путін або його оточення роблять ці заяви, щоб зменшити підтримку нашої країни. Вони запускають ці фейки, що нібито готові до переговорів, - сказав Данилов в інтерв'ю.

Данилов підтвердив прихильність України до просування вперед і досягнення перемоги.

"Ми не можемо дозволити собі капітулювати перед країною, яка ще 24 лютого почала нас знищувати. І ми й надалі йтимемо до перемоги", - сказав секретар РНБО.

Ця заява послідувала за статтею New York Times із посиланням на анонімні джерела, в якій стверджується, що Путін через посередників та дипломатичні канали дав зрозуміти про свою готовність до припинення вогню та угоди за умови, що всі тимчасово окуповані українські території залишаться за Росією.

Читайте також:

По 8 тис. грн надбавки: у ПФУ пояснили, хто із пенсіонерів отримає додаткові виплати

Ви пошкодуєте, що не готували це раніше: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Зірка фільму "Паразити" Лі Сон Гюн наклав на себе руки - подробиці