Наступаючий, 2024 рік, ставить перед Україною ще більші завдання в її війні, що триває, проти терористичної держави Росії. Таку думку висловив командувач оперативно-стратегічної групи військ "Таврія" у силах оборони Олександр Тарнавський.

Про це пише «obozrevatel»

Він наголосив, що з наближенням мети досягнення державних кордонів України та звільнення території проблеми захисту від спроб противника зірвати ці цілі загострюватимуться.

"Ворог про це знає і творитиме все для того, щоб ми це завдання не виконали. Тому, як-то кажуть, нам – удачі, ну, а їм – вони свій вибір зробили. Тому я кажу, що рік буде важким", – заявив бригадний генерал.

Тарнавський визнав складність майбутніх завдань, наголосивши, що противник знає про цілі України та докладе всіх зусиль, щоб завадити їх виконанню.

Незважаючи на труднощі, він висловив рішучість і відданість військовим досягненню перемоги. Коли його запитали про можливість припинення війни у ​​2024 році, Тарнавський переформулював питання, наголосивши, що основна увага приділяється перемозі, оскільки перемогу можна досягти різними способами. Для військових успіх у досягненні своєї мети визначає кінець війни.

"Питання – перемогти. Тому що завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога", – додав генерал Тарнавський.

Читайте також:

Заборонять сідати за кермо і продавати свою ж квартиру: що чекає на тих, хто ухиляється від мобілізації

Будемо їсти тільки у свята: українців попередили про подорожчання популярного овоча

Вона просто танутиме в роті: як замаринувати до Нового року скумбрію в гірчиці.