На передовій, виконуючи свій військовий обов'язок, загинув український актор театру та кіно, талановитий артист Богдан Колесник.

Богдан Колесник

Цю сумну звістку повідомило Державне агентство кіно України через свою сторінку у соціальній мережі Facebook. Трагічна подія сталася у суботу, 23 грудня, під час виконання бойового завдання.

Богдан Колесник народився у місті Кривий Ріг та завершив свою освіту у престижному Київському театральному університеті імені Карпенка-Карого. Він був відомий своїм творчим внеском у різні сфери мистецтва як у кіно, так і на театральній сцені.

З послужного списку актора в серіалах можна виділити такі проекти, як "СуперКопи", "Опер по виклику", "Топтун", "Маестро" та "Виходьте без дзвінка". Разом з тим, Богдан брав активну участь у театральному житті країни, беручи участь у постановках у театрі Особистості та Українському Сучасному Театрі.

Особливо трагічно, що він залишив цей світ у період, коли український народ переживає важкі часи, захищаючи свою незалежність.

Богдан Колесник вступив до лав територіальної оборони після вторгнення Росії в Україну та сміливо вирушив на передову, щоб захищати свою батьківщину.

Трагічно пішов із життя талановитий актор, залишивши позаду свою дружину та дочку. Його внесок у культурну спадщину та подвиг у захисті батьківщини будуть пам'яті та гідно оцінені.

Читайте також: