День ангела – це свято, яке відзначається на честь святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цього дня заведено вітати іменинників зі своїм святом та дарувати їм подарунки.

Докладніше про те, хто відзначає день ангела 24 грудня та кого слід привітати, читайте у нашому матеріалі.

24 грудня іменини святкують:

  • Вікентій
  • Данило
  • Омелян
  • Іван
  • Леонтій
  • Миколая
  • Петро
  • Терентій

Вікентій

Ім'я Вікентій походить з латинської мови і означає "переможець". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як відкритість, доброта, прямолінійність, спокій, розміреність, організованість, ерудованість, логічність, свобода дій, відсутність обмежень. Вони не люблять брехні, поспіху, метушні, воліють заздалегідь планувати свої справи. Вікентії часто бувають талановитими й досягають багато в житті.

Данило

Ім'я Данило походить із давньоєврейської мови й означає "суддя мій Бог" або "Бог мій суддя". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як спокій, доброта, товариськість, принциповість, впертість, передбачливість. Вони не люблять брехні, поспіху, суєти, воліють мати кількох знайомих, одного-двох найкращих друзів. Даниїли часто бувають талановитими та досягають багато в житті.

Омелян

Ім'я Омелян походить з давньогрецької мови й означає "улесливий", "приємний у слові". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як сталість, принциповість, впертість, передбачливість, дружелюбність, чесність, щедрість. Вони не люблять поспіху, суєти, воліють заздалегідь планувати свої справи. Омеляни часто бувають талановитими й досягають багато в житті.

Іван

Ім'я Іван (Іоанн) походить з давньоєврейської мови і означає "коханий Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як спокій, доброчесність, неквапливість, працьовитість, старанність, дисциплінованість. Вони часто бувають талановитими і досягають багато в житті.

Леонтій

Ім'я Леонтій походить із давньогрецької мови і означає "лівий". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як впертість, самостійність, лідерство, амбітність, кар'єризм, зарозумілість. Вони часто бувають талановитими і досягають багато в житті.

Миколая

Ім'я Микола походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладається як "переможець народів". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як врівноваженість, працьовитість, працездатність, прямота, незалежність, ідеалізм. Вони часто бувають талановитими і досягають багато в житті.

Петро

Ім'я Петро походить з грецької мови і в перекладі означає "скелю" або "камінь". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як прямота, незалежність, ідеалізм, гаряче серце, пошук ідеального кохання та дружби.

Терентій

Ім'я Терентій походить з Візантії і в перекладі з латини воно означає "витончений". Люди з цим ім'ям мають такі якості, як доброзичливість, чесність, щедрість, чуйність до несправедливості, користь, запобігливість перед владними. Вони часто бувають талановитими і досягають багато в житті.

Ось кілька порад, як можна привітати людину з днем ​​ангела:

  • Привітайте іменинника особисто. Це найкращий спосіб висловити свої добрі побажання. Зателефонуйте йому, зустрінеться чи просто зайдіть у гості.
  • Надішліть імениннику листівку або лист. Це також добрий спосіб привітати людину. Ви можете написати у листівці чи листі свої побажання, а також розповісти про свої почуття до іменинника.
  • Подаруйте імениннику подарунок. Це не обов'язково має бути дорогий подарунок. Головне, щоб подарунок був від душі та сподобався імениннику.

Читайте також:

Скорочення предметів і не лише: що чекає на українських школярів. Важливі нові правила

"Нова пошта", "Укрпошта" та Meest: як вони будуть працювати на Різдво та у Новий рік

Зверніть увагу на дату: перевірку пенсіонерів можуть продовжити. Кого це торкнеться