Протягом півроку на вулицях різних міст Росії, а також у Білорусі можна було помітити машину "дев'ятка" з ракетою на даху та написом "На Вашингтон". Володіє цим автомобілем активіст Національно-визвольного руху Равіль Гаріфуллін із Казані. Він довгий час агітував росіян вдарити по Вашингтону як "центру прийняття рішень", оскільки "вороги Росії не сплять і бомбять наші території". От тільки доїхати до Вашингтона знаменитому "Сарматомобілю", схоже, вже не доля - у Тверській області прон перетворився на купу металобрухту після ДТП з французькою " Рено Логаном".

Так стало відомо, що автомобіль ВАЗ-2109 з макетом балістичної ракети "Сармат" на даху потрапив у ДТП у Тверській області.

НП сталася увечері 20 грудня у Вишневолоцькому окрузі на 308-му кілометрі федеральної траси М-10.

Про подію повідомили в УДІБДР у Тверській області.

Відомо, що "Сарматмобіль" зіткнувся з Renault Logan та отримав сильні механічні пошкодження.

На фото та відео з наслідками ДТП видно, що Lada у результаті врізалася правим бортом у кучугуру. У неї пошкоджено передню частину, деформувався кузов.

За словами шофера Renalut Олексія, за мить до зіткнення в нього ні з того ні з сього на ходу вибухнула подушка безпеки - через це він втратив керування і влетів у Z-мобіль.

Водії не отримали серйозних травм, у них зафіксовано забиті місця.

За словами водія машини на ім'я Равіль, "Сарматмобіль" не підлягає відновленню. При цьому чоловік не впадає у відчай - він збирається купити новий ВАЗ-2109, переставити на нього ракетний комплекс і знову спробувати дістатися Вашингтона.

Читайте також:

Українська Porsche: у мережі показали унікальну розробку ЗАЗ у яскравому світлі. У такому легко міг сховатись автобот

Це гарний знак: у NASA показали незвичайне явище в небі, яке нагадує різдвяну ялинку. Фото

У Міноборони готуються мобілізувати українців, які поїхали за кордон: названо першу країну, де біженці та заробітчани потраплять під роздачу

Малюк анонсував нові удари по РФ: СБУ готується просуватися впритул до Кремля