Мобільний оператор Київстар повідомив про поступове відновлення роботи своїх сервісів після масштабного збою, спричиненого атакою хакерів.

Докладніше про те, що Київстар відновив чергову дуже важливу послугу, інформує УНІАН.

Станом на 11.00 18 грудня 2023 року компанія відновила доступ до послуг SMS, у тому числі в міжнародному роумінгу. Також розпочалося відновлення доступу до послуг M2M, які дозволяють передавати дані між різними пристроями бізнес-клієнтів.

Однак, як наголосила представник компанії Київстару Ірина Леличенко, 100%-ва працездатність сервісів буде відновлена ​​лише після завершення всіх стабілізаційних заходів. Конкретних термінів названо не було, що означає, що українці все ще можуть продовжувати стикатися з різними проблемами з мережею.

"Компанія залучила весь наявний персонал, у тому числі з інших регіонів, щоб якнайшвидше відновити роботу послуг", — зазначила Леличенко.

В окремих населених пунктах України, зокрема, у Києві, все ще виникають локальні складнощі з доступністю Домашнього інтернету. В решті регіонів України частково пропадає і згодом відновлюється Домашній інтернет від Київстару.

Читайте також:

Київстар відключає популярну послугу, якою користувався кожен: що потрібно знати

Київстар назавжди скасовує популярну функцію: йде ціла епоха

Київстар вирішив підвищити тарифи: скільки українці платитимуть за зв'язок із 1 жовтня