Напередодні Нового року ціни на оренду квартир у Києві традиційно підвищуються. Однак це зростання має короткочасний характер і закінчується вже в січні. Але багатьом киянам і гостям столиці важливо знати, скільки коштуватиме оренда квартири в найдорожчий період року.

Докладніше про те, скільки коштуватиме винайняти квартиру на свята в Києві, інформує finance.ua.

У різних районах Києва ціни на оренду квартир суттєво відрізняються. Так, найдоступніші варіанти можна знайти на Троєщині, де однокімнатна квартира коштує від 500 гривень на добу.

Наступним за вартістю районом є Святошино, де ціни починаються від 550 гривень. Тут можна знайти як апартаменти, так і приватні будинки.

Дарниця також є доступним районом для оренди квартир. Ціни тут починаються від 700 гривень та можуть досягати 1,2 тисячі гривень на добу.

На Борщагівці у новорічну ніч можна зняти сучасні апартаменти за 700 гривень. У цьому районі тихо та спокійно, що створює приємну атмосферу для святкування.

Голосієво має розвинену інфраструктуру, що робить його чудовим вибором для оренди квартири. Добові ціни тут починаються від 1 тисячі гривень та можуть досягати 2 тисяч гривень.

Оболонь приваблює своєю затишною атмосферою та близькістю до Дніпра. Вартість оренди квартири тут становить у середньому від 800 до 1,5 тисяч гривень на добу. За елітні апартаменти просять від 20 до 23 тисяч гривень на добу.

Печерськ є одним із найдорожчих районів Києва. Тут середня ціна затишної квартири становить від 1,5 тисяч гривень до 3 тисяч гривень на добу.

Хрещатик, головна вулиця столиці, також є одним із найдорожчих районів для оренди квартир. Однокімнатна квартира тут коштує 2 тисячі гривень на добу, а трикімнатна – понад 11 тисяч гривень.

Читайте також:

Хто з українців зможе отримати підвищені пенсії у розмірі 8 тисяч гривень

Хто із пенсіонерів може претендувати на доплати до 3 тисяч гривень

Якою має бути ваша зарплата, щоб отримувати пенсію у 5 тисяч гривень