Продюсер Сергій Лавров, попередній організатор концертів для талановитої української артистки Софії Ротару в Росії, поділився своїми спостереженнями щодо ситуації, що склалася.

За його словами, серед заможних російських людей є значний інтерес до того, щоб запросити зірку на закриті корпоративні заходи, де вони готові щедро платити за можливість насолоджуватися визначними творчими уявленнями.

Проте, зіштовхнувшись із цією ідеєю, Софія Ротару категорично відкинула можливість виступів і дала заборону на обговорення цієї теми.

Лавров підкреслив, що артистка, залишаючись вірною своїм принципам, ухвалила рішення тимчасово призупинити свою концертну діяльність з початком повномасштабної війни в Україні, заявивши, що "не час для співу".

"Вона дуже важлива людина. На відміну від інших артистів її неможливо було здивувати грошима. Відповідно, скільки б їй зараз не пропонували – вона відмовиться. Оан каже, що зараз не час працювати, розважати публіку. Вона забороняє про це навіть питати! Хоча на неї справді дуже багато запитів. Мені телефон обірвали, намагаючись домовитись про її концерти. Але я розумію, що влаштувати їх неможливо”, – сказав продюсер.

Продюсер додатково пояснив, що основною технічною складністю є нездатність привезти всю команду артистки до Росії, оскільки музиканти та балет – це українські професіонали. В даний час це виявляється практично неможливим через політичну обстановку, що склалася. Лавров також наголосив, що Ротару, будучи вже успішною та фінансово забезпеченою особистістю, не прагне додаткових заробітків і не готова пожертвувати своєю українською командою заради високих гонорарів.

Чудово зазначити, що у статті згадується випадок минулого року, коли Ротару відмовилася виступити в Німеччині. Це може підтримувати припущення, що рішення артистки пов'язане не лише з технічними труднощами, а й з глибокими прозахідними переконаннями.

Читайте також: