Російський диктатор Володимир Путін нещодавно зробив заяви в ході «прямої лінії», заявивши, що Російська Федерація, як і раніше, прагне так званої «денацифікації» України, і підкреслив, що настане світ, коли їх мети буде досягнуто.

Про це пише «УНІАН»

Він стверджував, що українська влада не погоджується з необхідністю денацифікації. Путін підтвердив цілі російської війни проти України, включаючи денацифікацію, демілітаризацію та нейтральний статус України.

"Світ буде тоді, коли ми досягнемо своїх цілей. Українська влада не погодилася з тим, що потрібна денацифікація...", - стверджує Путін.

Формат «прямої лінії» в Росії дозволяє Путіну відповідати на питання простих людей, хоча експерти припускають, що ці питання можуть певною мірою курируватись.

"Я нагадаю, про що ми тоді говорили. Про денацифікацію України, про демілітаризацію та її нейтральний статус", - сказав диктатор.

Крім цього, у листопаді 2023 року лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія згадав, що на початку повномасштабного вторгнення Росія нібито пропонувала припинити війну, якщо Україна відмовиться вступити до НАТО. Проте, проблеми з довірою зберігалися, і Росія навіть відмовилася припинити вогонь під час мирних переговорів.

Зверніть увагу, що термін «денацифікація», використаний Путіним, розкритикував як привід для російської агресії проти України.

Читайте також:

Ось це пощастило: прибиральник готелю знайшов у мішку пилососа кільце вартістю 800 000 доларів

Цією хитрістю користуються досі: навіщо радянські водії крали у дружини безбарвний лак для нігтів

Українцям, які перебувають за кордоном, розповіли, як правильно передати свідчення за газ