"Укрзалізниця" запровадила спеціальну послугу для військовослужбовців, що дозволяє купувати проїзні документи на поїзди навіть за розпроданих звичайних квитків.

Про це повідомляє «epravda»

Послуга призначена для раптових поїздок, наприклад, на лікування, відрядження або гості до родичів. Військовослужбовці можуть скористатися онлайн-порталом для того, щоб залишити заявку не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда, а потім придбати квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда.

Послуга доступна для 17 популярних залізничних маршрутів, особливо до міст, розташованих поблизу зон бойових дій.

"Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили", - зазначив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Ця ініціатива "Укрзалізниці" підкреслює визнання унікальних обставин та раптових потреб у поїздках, з якими часто стикаються військовослужбовці.

Надаючи можливість зберегти проїзні документи, навіть якщо звичайні квитки розпродані, залізнична компанія прагне полегшити потреби військовослужбовців та військовослужбовців, гарантуючи їм можливість оперативно здійснювати необхідні поїздки.

Такий зручний підхід сприяє спільній підтримці та зручності військовослужбовців у різних ситуаціях, включаючи термінові поїздки за медичними показаннями, службові обов'язки чи особисті візити.

Читайте також:

Водіям на замітку: що потрібно зробити, якщо у вашому автомобілі почав з'являтися "запах старого таксі"

І як їх назвати? Чиновники розіпхали по кишенях 21 мільйон гривень, виділений на відновлення житла у Гостомелі

Не поспішайте бігти до майстра: що потрібно зробити, якщо з пилососу почав з'являтися неприємний запах