Клієнти ПриватБанку тепер можуть отримувати перекази SWIFT у чеських кронах без додаткової комісії через Citibank EUROPE PLC. Фінансова установа працює над створенням платіжних мостів з європейськими банками, щоб розширити коло партнерів для розрахунків із клієнтами.

Про це пише «delo»

Метою даної розробки є підвищення зручності для клієнтів, у тому числі тих, хто перебуває в Чехії через війну, які підтримують сім'ю, друзів та Збройні сили України.

Приватбанк відкрив у Citibank NA новий кореспондентський рахунок у чеських кронах, який дозволяє клієнтам надсилати особисті SWIFT-перекази без додаткових комісій.

"Для зручності клієнтів, багато з яких опинилися в Чехії через війну та допомагають рідним, близьким та ЗСУ в Україні, Приватбанк відкрив новий кореспондентський рахунок у Citibank N.A. у чеських кронах", - зазначають у фінустанові.

Клієнти можуть формувати реквізити переказу через Приват24 (меню «Послуги – Переклади – SWIFT – Деталі»). Валютні перекази на гривневі рахунки зараховуються без комісії. Ключові переваги отримання переказів SWIFT через Приватбанк — відсутність обмежень щодо суми, онлайн-відстеження переказів та виділена лінія підтримки одержувачів.

"Головні переваги отримання SWIFT-переказів через Приватбанк – відсутність обмежень за сумою, можливість онлайн відстеження переказів, спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів", – наголосили у фінустанові.

У банку наголошують, що кошти зазвичай надходять на рахунки протягом 24 годин, при цьому 40% платежів зараховуються одержувачам протягом 5 хвилин. Отримати реквізити картки для підключення SWIFT через веб-версію Приват24 клієнти можуть, перейшовши за наданим посиланням.

Нагадаємо, Приватбанк запровадив єдиний тариф на SWIFT-перекази за кордон і всередині України, встановлений у розмірі 0,5% від суми з тарифними лімітами не менше ніж 5 гривень і не більше 100 доларів США (у гривневому еквіваленті за офіційним курсом НБУ).

SWIFT-перекази з-за кордону в Україну можна отримати на гривневу картку, а конвертація валюти здійснюється за курсом на день оформлення. Комісію за переклад SWIFT несе відправник. Готівку також можна отримати у відділенні банку, замовивши гроші заздалегідь.

Читайте також:

Гості будуть у захваті від такої закуски: рецепт соковитої консервованої цибулі по-польськи

Водіям на замітку: що потрібно зробити, якщо у вашому автомобілі почав з'являтися "запах старого таксі"

І як їх назвати? Чиновники розіпхали по кишенях 21 мільйон гривень, виділений на відновлення житла у Гостомелі