Увечері 17 листопада у польському селі Щекаркув стався незвичайний інцидент за участю 32-річної громадянки України. Цього разу вона опинилася у центрі уваги після того, як її автомобіль BMW опинився у кюветі. Виявилося, що водійка була у стані алкогольного сп'яніння.

Інцидент викликав занепокоєння і локальна поліція з Любліна швидко відреагувала на виклик. За повідомленням порталу inPoland, коли поліцейські прибули на місце, вони виявили жінку, яка не тільки не змогла самостійно виїхати з кювету, а й перебувала у явному стані алкогольного сп'яніння.

Не менш цікавою деталлю сталося те, що пасажир автомобіля намагався допомогти водійці у витягуванні машини з кювету, але, на жаль, він також перебував у нетверезому стані, що робило його спроби неефективними.

Спроби поліції встановити контакт із жінкою виявилися важкими. Вона відмовлялася виходити з автомобіля, висловивши при цьому невдоволення тим, що відбувається. Спроби вилучити ключ із замку запалення стали каталізатором для несподіваного повороту подій – водійка у п'яному амоці кусала одного з офіцерів.

Для того, щоб підтримати закон і забезпечити безпеку, поліцейським довелося застосувати примусові заходи, у тому числі фізичну силу та наручники. Після цього жінці потрібно було пройти обов'язкове взяття крові, оскільки вона заявила, що страждає на туберкульоз.

Наразі українка перебуває під вартою, і їй загрожує не лише відповідальність за водіння у стані алкогольного сп'яніння, а й за фізичну агресію щодо поліцейського, а також за порушення його недоторканності. У разі вироку вона може бути призначена до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: