Мобільний оператор Lifecell оголосив про зміну одного зі своїх популярних пакетів послуг, пославшись на необхідність підвищення цін на зв'язок із 21 вересня 2023 року. Причиною підвищення тарифів є необхідність ремонту обладнання, пошкодженого під час значних ракетних атак.

Про це повідомляє «today»

Конкретним пакетом, на який вплине ця зміна, є тариф Heat Light 2022. У прес-службі компанії пояснили, що у зв'язку з різними економічними факторами та необхідністю відновлення обладнання, пошкодженого внаслідок ворожих дій, вартість 4-тижневого пакету послуг у рамках цього тарифу буде скориговано до 130 гривень, а обсяг інтернету буде збільшено до 20 ГБ.

"Інформуємо, що через вплив економічних факторів та необхідність відновлення пошкодженого ворогом обладнання з 21.09.2023 вартість пакету послуг на 4 тижні за вашим тарифом становитиме 130 грн, збільшиться обсяг Інтернету до 20 Гб", - йдеться у повідомленні.

Lifecell також повідомив, що до 21 жовтня абоненти мають можливість перейти на будь-який інший тариф без будь-яких додаткових комісій. Мобільний оператор охарактеризував ці зміни тарифів як "вигідні для всіх".

Тарифи від Лайфсел
Тарифи від Лайфсел

Крім того, зазначено, що існуючий тариф на цей пакет послуг може бути заблоковано. Для цього абоненти можуть заздалегідь придбати 12 пакетів, виходячи з поточної вартості тарифу зі знижкою до 15%, скориставшись «Тарифом». послуга «Підписка». Ця опція доступна до 20 вересня.

Незважаючи на проблеми, пов'язані з конфліктом, Lifecell активно працює як над відновленням, так і розширенням своєї інфраструктури. З лютого 2022 року компанія збудувала понад 800 нових базових станцій, гарантуючи абонентам надійний зв'язок, особливо в районах, де багато переміщених осіб шукали притулок. У західному регіоні, що включає Івано-Франківську, Закарпатську, Тернопільську, Львівську та Чернівецьку області, Lifecell розгорнула найбільшу кількість нових базових станцій – 259 – для задоволення потреб переселенців.

Читайте також:

Навіть зараз його б плутали з японським позашляховиком: як виглядав прототип українського всюдихода ЛуАЗ

Справи зовсім погані: шанувальники моляться, щоб Ігор Ніколаєв не подався на той світ. Що відомо

Машина у кредиті? Українців потішили новими правилами. До чого готуватися