Ніхто не заперечуватиме, що після весілля у подружжя коло родичів розширюється. І хоч рідня чоловіка та дружини не є кровною, проте ці люди можуть стати щирими друзями та надійною підтримкою. Але бувають випадки, які шокують громадськість.

Так, про одну незвичайну любовну історію написало чернігівське видання " Вісник Ч ".

Як виявилося, на Чернігівщині зять одружився з тещею. Віктор та Олена Алексієнко одружилися ще 2021 року, і тепер вони виховують чотирьох дітей.

Зазначимо, що восени 2021 року про родину говорила вся область, вийшов сюжет у ТСН. Від отруєння грибами (можливо, сморчками) померли п’ятирічна Алінка і семимісячний Вітя. Євгенія Дьошева, мати дітей і дочка Олени, нагодувала всіх грибним супом. Двох діток врятували і разом зі старшим, який юшки не їв, вилучили з родини.

Зять та теща виховують чотирьох дітей

45-річна Олена є мамою лише 12-річної Каті. Для 8-річного Тимофія, 5-річної Ніки, 11-річного Максима жінка є бабусею. Проте Олена каже, що усі діти називають її мамою.

Раніше старша дочка Олени - Євгенія була одружена з 48-річним Віктором, проте згодом вони розлучилися і тепер колишня дружина Віктора та дочка Олени живе спільно зі старшим сином свого екс-чоловіка - Єгором.

Подружжя Олени та Віктора каже, що вони люблять одне одного і їм комфортно.

Як Віктор познайомився з Євгенією – дочкою Олени

Віктор розповів, що раніше він був одружений із дочкою Олени — Євгенією. Їх тоді познайомила дочка чоловіка, яка дружила з його колишньою дружиною. Тоді Віктору було 37 років, а дівчині лише 17.

З Оленою – своєю тещею – Віктор був знайомий раніше. Спочатку жінка була проти стосунків своєї доньки зі старшим чоловіком, проте згодом упокорилася.

Розрив Євгенії та Віктора закінчився криміналом

У Віктора та Євгенії народилося четверо дітей, згодом пара вирішила розійтися.

"Женя з 2017 року вже жила з моїм старшим сином Єгором. Перед тим у них в Ільмівці помер Ярослав, у три з половиною місяці. Їхня перша спільна дитина", — каже Віктор.

Чоловік стверджує, що він намагався помиритися з Євгенією, проте вона переїхала до матері та відкинула його старання. Віктор хотів забрати спільних дітей у дружини.

"Вітя приїхав до нас до Лопатина злий, а я їхала назустріч велосипедом. Трохи випивши був. Велосипед зупинив. Запитую: "Що ти тут забув?" Він - до мене, бійка виникла", - згадує Олена.

Чоловік тоді порізав свою тещу і підпалив на її подвір'ї солому. За це його засудили до двох років.

Зять вибачився перед колишньою тещею та запросив на побачення у СІЗО

Після того, як чоловік вийшов на волю, він вирішив помиритися зі своєю колишньою дружиною та тещею.

"Через день дзвонить по телефону: "Як там мої діти? А можна я тобі дзвонити? Потім: "Приїжджай до мене на побачення". "Як, я ж теща, яка зятя посадила?" "Ну і що". І я давай до нього щомісяця їздити на побачення", - згадує Олена.

Потім вони намагалися забрати із притулку дітей Віктора та онуків Олени. Пара каже, що їх звели спільне горе, а далі виникла симпатія, і вони вирішили одружитися. Дітей вони забрали і разом їх виховують.

Своїй колишній дружині та синові Віктор придбав житло і тепер молоде подружжя живе окремо.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке заховали 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку