В останні дні в мережі ходить багато інформації щодо стану здоров'я глави Чечні та головного головоріза Росії Рамзана Кадиров. Багато місяців світова громадськість спостерігала, як Рамзана Кадирова роздмухувала в буквальному значенні слова, і подейкували, що у нього виникли проблеми з нирками. І тепер ця історія здобула продовження, і хочеться вірити, що наприкінці кінцем ми отримаємо щасливий фінал (який для Кадирова таким не буде).

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Інформація, яку Обозреватель отримав із джерел у чеченській діаспорі, свідчить про те, що операція з пересадки нирки, яку провели Голові Чечні Рамзану Кадирову, не увінчалася успіхом. Орган не прижився, і Кадиров все ще перебуває у критичному стані.

За даними джерел, Кадиров знаходиться в одному з московських медичних закладів, і планується повторна операція трансплантації.

Періодично глава Чечні приходить до тями, у такі моменти до нього з'їжджаються його соратники, щоб розділити владу між потенційними наступниками.

Тим часом ГУР оприлюднило інформацію про серйозне погіршення стану здоров'я голови Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Він уже кілька днів перебував у комі і перспективи для чеченського бойовика не райдужні.

Аналітики ISW упевнені, що дестабілізація режиму Кадирова в Чечні може завдати серйозного удару по путінському режиму. Це пов'язано з тим, що встановлення режиму в Чечні через жорстоку та криваву війну відіграло важливу роль у ранній популярності Володимира Путіна в Росії і, власне, призвело до влади бойовиків.

У Кремлі продовжують ігнорувати тему навколо стану Рамзана Кадирова. Проте москвичі публікують у мережі інформацію про підвищену активність різних державних органів та силових структур. Не виключено, що готується передача влади приймачеві Кадирова.

Читайте також:

Невже прощаються? До головної клініки Кремля, де лежить у комі Кадиров, з'їжджаються дорогі авто

Хто замінить Кадирова після його похорону: Кремль уже знайшов заміну. Названо три прізвища

Обвів навколо пальця: Кім Чен Ин віддасть Путіну снаряди, які будуть вибухати прямо у стволах російської артилерії

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото