Він пережив навколосмертний досвід.

Чоловік, який пережив навколосмертний досвід, заявив, що потойбічне життя схоже на "космічний оргазм", в якому ми живемо вічно.

Про це йдеться на YouTube-каналі Shaman Oaks.

1964 року Білл Летсон працював пожежником у Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, коли в цьому районі охопила потужна епідемія грипу, і він заразився хворобою пацієнта, якому допомагав.

Через декілька днів йому стало дуже погано, і його терміново доправили до лікарні, де медики поставили йому крапельниці та дали 11 літрів рідини.

Але коли прийшла медсестра, щоб дати ще два види ліків від нудоти та болю, Білл раптово знепритомнів і на ніч був доставлений до реанімації — де й сталося щось дивне.

Згадуючи цей інцидент, Білл сказав: "Якийсь момент тієї ночі я покинув своє тіло і виявив, що літаю через це зіркове царство".

Мчачи цим царством, Летсон згадав, що бачив навколо себе "чудові зірки і кулі", які, за його словами, були "такими гостинними", і заявив, що всі негативні почуття зникли.

"Все, що я відчував, — це все, що людина колись хоче відчувати. Лише прийняття, любов, радість, відчуття того, що мене тримають, і всі ті негативні речі зникли. Вони повністю зникли, такі речі, як гнів і образа, злість чи заздрість. На мою думку, ці емоції не мандрують із нами", - сказав він.

Він стверджував, що смерть відчувалася як "космічний оргазм", де "вібрація" краще, ніж усе, що відчувається Землі.

Білл пояснив: "Я летів через це зоряне царство, відчуваючи себе в абсолютному екстазі. І це був не просто вибух, це була стала атмосфера, це те, з чого ми народилися. Я летів уперед, і це був космічний оргазм, просто безперервний, і я почувався так, ніби мене випустили з жаркої темної комірки, і я був цією величезною хмарою, що розширилася, величезною повітряною кулею".

Летсон повністю згадав своє життя на Землі, але сказав, що не мав бажання повертатися.

Читайте також:

"Ніхто нас не покине": Арестович розповів, чого очікувати від співпраці Путіна з Північною Кореєю

Прямо в "черево": з'явилося фото російського бойового корабля на подушці після удару морського дрона

Залишилось зовсім трішки: астролог розповіла, коли Україна почне святкувати перемогу

"Розповіли дуже впливові люди": Алла Пугачова розкрила дату перемоги України