Ніхто не заперечуватиме, що перший рік війни Росія мало покладалася на свою армію і потужно загрожувала Україні терористичними атаками на енергетичну інфраструктуру. Ще б пак, росіяни сподівалися, що відсутність світла та тепла в будинках українців призведе до масштабної паніки та потоку біженців до Європи. Саме тому був час, коли Росія випускала у бік України десятки Ракети та десятки дронів-камікадзе щодня випускають у бік України.

Росія може готуватися до атак на українську енергетичну систему взимку. Ймовірно, РФ застосовуватиме ракети, які виготовляються цього року. Про це йдеться у зведенні міноборони Великобританії у Twitter.

Британська розвідка зазначила, що минулої осені та взимку Росія часто використовувала для атак України крилаті ракети повітряного базування, особливо Х-101 та Х-102. окупанти використовували стратегічну авіацію, щоб завдавати ударів із глибини території РФ.

Звіти з відкритих джерел свідчать, що з квітня 2023 витрати на виробництво ракет скоротилися, але російські лідери заявляють про збільшення темпів виробництва.

Росія, можливо, зможе створити значні запаси ракет. Є реальна нагода, що Росія знову зосередить цю зброю проти об'єктів української інфраструктури протягом зими», – вважає британська розвідка.

Читайте також:

"Ніхто нас не покине": Арестович розповів, чого очікувати від співпраці Путіна з Північною Кореєю

Прямо в "черево": з'явилося фото російського бойового корабля на подушці після удару морського дрона

Залишилось зовсім трішки: астролог розповіла, коли Україна почне святкувати перемогу

"Розповіли дуже впливові люди": Алла Пугачова розкрила дату перемоги України