У суботу, 16 вересня, у Вільнюсі померла Інна Кузнєцова, відома українська журналістка та керівник Київського бюро "Радіо Свобода". Їй було 61 рік, і останнім часом вона страждала від серйозного захворювання.

Докладніше про те, що не стало відомої української журналістки, інформує "Радіо Свобода".

Інна Кузнєцова народилася 30 березня 1963 року у Києві. Вона здобула освіту на факультеті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Свою журналістську кар'єру Інна розпочала роботою кореспондентом та політичним оглядачем на Національному радіо. Пізніше вона стала головним редактором "Радіо Ера FM". На цих посадах Інна виявила свою професійну компетентність та чуйність до політичних процесів, вміло аналізуючи та коментуючи складні ситуації.

Проте найбільшої популярності Інна Кузнєцова здобула завдяки своїй роботі на "Радіо Свобода". Починаючи з 2009 року, вона почала керувати Київським бюро та зробила значний внесок в інформаційний простір України. Її професіоналізм та енергія дозволили бюро здобути престижну премію імені Девіда Берка за визначне висвітлення політичної кризи, яка сталася наприкінці 2013 та на початку 2014 року.

Інна Кузнєцова, яка померла в 61 рік, залишила свій слід в українській журналістській спільноті. Її професіоналізм, відданість і пристрасть до своєї роботи безсумнівно пам'ятатимуть та поважатимуть колеги та читачі її матеріалів.

Інна Кузнєцова, фото: скріншот із сайту Радіо Свобода

Інна Кузнєцова, фото: скріншот із сайту Радіо Свобода

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео

Не стало легендарного британського актора-гумориста