Нещодавно Ощадбанк опублікував важливе повідомлення про зміну тарифів для користувачів платіжних карток та обслуговування поточних рахунків. Ці зміни схвалені продуктовим комітетом та приведені у відповідність до Постанови Правління АТ "Ощадбанк" від 16 квітня 2009 року № 124, а також наступних змін і доповнень, повідомляє прес-служба банку.

Про це пише «napensii»

Ось ключові зміни:

Користувачі преміальних карток, у тому числі Mastercard World Elite та Visa Infinite (як основних, так і додаткових), підключених до тарифних пакетів «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя карта» та «Зарплата», тепер мають можливість безкоштовно знімати готівка у закордонних банкоматах у межах ліміту картки 10 000 гривень (або еквівалента) на місяць. Під час виведення коштів, що перевищують цей ліміт, стягується комісія.

У тарифних пакетах «Мій комфорт», «БІЛЬШЕ», «Мій рахунок», «Моя карта» та «Зарплата» як новим, так і існуючим клієнтам, які використовують Mastercard World Elite та Visa Infinite (основні та додаткові картки), будуть надані оновлені можливості. витрати на послуги з розрахунково-касового обслуговування.

Ряд тарифів, пов'язаних з переказами грошових коштів (у тому числі перекази через установи банку, Ощад24/7, банкомати та ІПТ), а також такими послугами, як надання виписки на індивідуальний запит клієнта в установі банку та оформлення довіреності в установі банку, було оновлено.

Ці коригування тарифів набудуть чинності 1 жовтня 2023 року.

Читайте також:

Перевірте гаманець: які купюри та монети у вас уже не приймуть з 1 жовтня

Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками

Наступного року врожай буде вдвічі більшим: як підготувати кущі малини до холодів