Вже неодноразово ходили чутки про здоров'я президента Росії Володимира Путіна, а політолог Валерій Соловей прогнозував під час виступу на Ходорковському Live. Соловей припустив, що смерть Путіна може статися до кінця осені, і наголосив, що новини про таку подію, швидше за все, з'являться швидко.

Про це пише «УНІАН»

Соловей зазначив, що хоча офіційна інформація може бути прихована, альтернативні джерела, швидше за все, відкриють правду. Він наголосив, що численні зацікавлені сторони, як усередині Росії, так і за її межами, будуть зацікавлені в оприлюдненні цієї інформації. На думку політолога, це викриття може статися вже найближчими місяцями.

«За словами експерта, офіційна інформація приховуватиметься, проте вона з'явиться з інших джерел. "…ми про це дізнаємося - тому що надто багато цікавих людей, і за межами Росії, і в самій Росії, щоб ця інформація стала надбанням громадськості… це станеться до кінця осені…», - сказав політолог.

Важливо зазначити, що різні ЗМІ раніше повідомляли про стан здоров'я Путіна, зокрема висловлювали припущення про можливі захворювання. Кремль послідовно стверджує, що Путін перебуває у доброму здоров'ї. Однак до подібних заяв необхідно ставитись з обережністю з огляду на спекулятивний характер дискусій про здоров'я відомих політичних діячів. Поки не стане доступною перевірена інформація, стан здоров'я Путіна залишається невизначеним.

Читайте також:

Від такої закуски важко відірватися: рецепт сирно-сирних биточків із крабовими паличками

Наступного року врожай буде вдвічі більшим: як підготувати кущі малини до холодів

Виборів ще не було, а росіянам уже розповідають, як переможе Путін